6 comments on “A Thought @ 5am : The ‘Wrath’ of The Secret Keepers?

  1. First, when you say geek, I kinda think you were talking about me,(coz I was a geek,remember?), but then I guess I never felt ashamed being with you (really, what to be ashamed of?), so it’s not about me.

    2nd, Shahrill, English is surely not a science oriented subject. Regardless whether you put the title as ‘English for Scientific purpose’ and teach about ‘Biology stuff’, it’s still a language. You use a language for interacting, whether to talk about art,science or bitching about each other, oops.LOL.

    3rd. Remember when we’re a little kid, and we hav a fight with our friend. The next thing we know is we say ‘sorry’ and we move on, and forget about what happened. Unluckily, adult life isn’t as simple as that. Everyone is bitching about the other. So, the best person you can be is the person to act it right when you get backmouthed, and avoiding being one of them, which I’m not so I’m totally a bad example here.

    Have fun!

  2. Hmm…pemikiran mereka yang terhasil akibat tinggal dalam kelompok yang sama sepanjang 5 tahun tidak sama mereka yang banyak spent masa dengan kelompok yang pelbagai. Paham dak?hehehe…way of thinking is retarded. ( harsh again…hehehe)Memang retarded . Aku ingat lagi perangai depa cam budak2 ada ilmu tak nak kongsi ngan orang lain. geng depa je. tapi dalam kelas english taulak nak menempel kat kita ( yang agak pandai skit la takla terrer). Depa boikot kita 3 bulan just becoz depa tak suka aku kawan ngan ang. Depa dok kutuk ang ngan akula..aku benganglah..orang dok kutuk2 bestfren aku dari sek rendah lagi.ang, aku ,ira dah macam adik beradik dah. . Tu yang aku rasa nak cantas je kepala minah2 tu.Tudung je labuh perangai cam apa je. Depa dok gatai ngan lelaki takpa.( whoa..emo lak ni..) pasallah kat depa. Yang penting kehidupan kita telah diwarnai ngan ton2 warna yg berbeza. dah tgk pemikiran orang kita camna.It will makes us strongerlah. Ala lepakla…ang tau satu kuliah tak suka minah2 tu so don’t worry..sorang tak suka kita…ramai lagi tak suka depa. Muahaha..buang masa je nak sedih2 ingatkan peristiwa hitam tu balik. Kita patut berusaha menjadi sesorang yang berjaya dalam hidup dan banggakan mak ayah tu penting. They are nothing. just a thorn in a flesh. Baik depan orang belakang mengumpat. Aku ingat lagi depa tak bagi aku buat eksperimen dok tolak2 aku kat belakang..tak ke childish tu. Last2 aku duduk wat dunno…malas nak layan. BUkan ang aku jadi mangsa depa, K-ON pun jadi mangsa. hampess..:) [totally emo now!oh yea aku rasa depa tak rasa bersalah pung..hikhik).aku pun kena boycott sebab tersalah anggap sebagai minah black metal. ” eh..marina black metal!” cek mek…coldplay bukan black metal!!! patutnya ari tu aku pasang lagu barzum baru tau!..depa dengar nasyid “chinta” je…cuba dengar nsayid perjuangan skit. Kalau perangai sperti tu ta dikikis , nanti masa dunia kerjaya menyusahkan orang je.

  3. AM : You are totally not THE GEEK i meant la!you are the best geek fren (ahhaha) ever and i meant about some other people la..your so not in these list! ahhaha=)

    p/s: i’m a geeky nerd too =)

  4. MARINA : Yep2x saja tetiba aku emo plak teringat kisah lampau tu. tu yg hampeh sket rasa malas nak pi gezzering KMPP. doesnt excite me lah! Tapi angpa mmg best!aku nih pendendam so aku ingat sapa yg baik ngan aku ms aku susah! Ira,ang,aida and all the PFS BOYS’ are THE BEST!love you guys la!

  5. life is short so move on.Sometimes it’s usual,i mean normal to fall back into remembering the hurt that u go thru especially when you’re lonesome(paham2 lah being alone at home and have time to let your mind wonder then wonder wild pla!hahaha!!!).People come and people go.some hurt us,others cherish us.life is not a bed of roses.I think it’s best to learn to let go.I’m trying.It’s not easy.but once u do,it’s a sigh of relieve.Be patient and don’t be to hard on yourself.After all,look at it this way.You didn’t loose anything.Those who turned their back on you and didn’t appreciate you and accept u for who you are are the ones on the losing end.What’s to whine about?I got your back so let’s laugh away!hahahaha…spank those naughty boys and girls!hahahahha

  6. wow… tak sangka you hv an interesting story there back in kmpp and also in usm.. although i’m also there in the place and ground.. still you really have a hard time.. still, life is not easy as it is.. problems do come and goes. you just need to face it and not just run away.
    kt sini, aku nk nasihat kt hg skit lah.. sbg kawan dari PFS lg.. jika org berlaku buruk kt diri kita, jgn lah berlaku buruk kt dia balik.. x elok la mcm tu.. sampai bila nk bergaduh.. mmg lah kita kena kutuk, maki smua tu.. tp kalu kita balas balik.. kita ni seburuk-buruk org yg memburukkan kita.. kesimpulannya, mendendam tu x elok.. byk2 kan solat sunat dan minta doa supaya mereka2 ni kembali ke jalan yang benar..
    dan satu lagi.. kalu ko tgh2 marah mcm dah nk meletup tu.. ustaz aku ckp.. amik air sembahyang dan solat sunat.. mudah-mudahan, ilang lah kemarahan tu..
    Live ur life to the fullest.. not evething in life is bad.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s