6 comments on “Sweet Sacrifice : Blood.Knives.Bondage.

  1. hehehe nampak cam Kaya ja..tak nampak lak cam sos.

    Aku ari tu download satu album baru dier tapi..huhu tak sempat diselamatkan sebab komp kena virus dan file takle burn..huhu

  2. Ha ha ha. Wei apalah. Setakat mengekspresi video clip yg tak pop, tak perlu la sampai nak expect aku nak ngutuk, ye tak. Plus – Buku Stephen King diletakkan atas katil. Kantoi. Aku ingat lagi corak cadar katil hang yg hang guna kat KMPP dulu woi!!! Ha ha ha (Yes, berjaya membalas. Score!)

  3. ahaks~ ingat jugak hang dgn cadar katil aku ya. Weh, lagu ni popular lah! siap masuk carta ke-2 MTV POP Inc. lagi.Maybe hang tak lert kot sbb hang kan ske layan Clay Aiken,Blue,BBMak dan yg sekelas dgnnya! Hahahhaha =p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s