3 comments on “” Which Came First; The Phoenix Or The Flame? – A Circle Has No Beginning.”

  1. InsyaAllah ur Wan will be fine.. Selagi hayatnya masih ada, tengok2lah dia…
    My grandma (Opah) baru2 ni terlibat dlm satu kmalngan. Opah aku ni dah tua tapi suka sngat pergi sana sini bawak motor.. Pergi kumpulan marhaban la, jual dodol la, itu la ini la… Pastu dah eksiden semua org susah.. Lebih teruk lagi,adik kpd Opah aku yg bonceng motor tu meninggal dlm kemalangan tu… Camtulah, Rill… Aku pun kesian kat Opah aku tu, dah jatuh ditimpa tangga… Last weekend aku gi melawat dia, dia nampak betul2 x sihat+tertekan… Skrg ni time anak2 pulak yg kena jaga dia.. Mcm yg hang ckap, it’s like Phoenix, it’s a circle..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s