9 comments on “B’day : The Moment Childlike Hits 24!

  1. wah bestnya makan2!!! Thanks link blog aku. Aku akan aktif balik kut sebab aku dah takmau paksa diri mai lab ari sabtu dan ahad. Memamg takda life!! Huhu .Anyway, aritu kawan aku bihah nampak ang kat tabung haji, dia ingat ang cousin aku. Dia tanya cousin aku (hangla) kerja kat tabung aji ke..ahaha anyway dia kirim salam. Ex-roomate aku kat matrik.

    Tgh high ngan Estelle+ kanye west : american boy ahaha.

  2. babah
    sori tak wih besday ang..hepi belted birthday….ngehehehe
    tak de apa nak wish la….cuma
    jgn lupa tanggung aku bila dapat keja gov nanti…hahahaha
    bubbye…kim alam kat ayah ang ek.. :p

  3. selamat ulang tahun ,sori tak dpt sama dgn u ok at ur place,so ur blog so nice but make me lapar la, makanan sungguh sedap lagi tu ? i thing at ur place>>@@<<

  4. **matilaa atas kek itew tertera ejaan YEN!!!

    p/s: YEN = nama manja Shahril kt rumah Jitra..*lariiiiiiii

    Huzz: Teringat kesah Pizza kt Jitra ..

  5. chomel sesangat anak sedara uols! ada iras2 wajah Chu Yen .. dh nk masuk staun kan bln 12 ni? ke dh staun lebih? tahlew KAM lupe piuler ..

  6. wah best arr…
    pandai ko buat blog ni
    dulu ade gak try buat tapi bz keje takde time nak menulis
    tapi wala ape pun you are cool….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s