3 comments on “What’s The Use Of Saccharine Sweet When It Hurts Like Blade Thru Ribs? : “So Small.”

  1. dear mates,

    weh, u sounds seriously upset.. walopun hang tak siphon sume bende tu kat sini.. well, aku pun kadang2 ade gak rase better jd org lain dari diri aku sendiri. tp, sume tu just kadang2 je mai menghentam pikiran ni. apepun, lebih baik stay put dgn diri sendiri. mybe hang tak jumpe lagi the real truth that lies behind all this. pepun, hope ko dpt cope dgn sume makhluk2 around ko..

    p/s: sometimes mase aku dok ngajar kat kelas bebudak drjh 3, aku ade gak wish nak turn balik into a small kid, aged 9. nothing to bother about. just go to school, buat bising2, main ngan kawan2 and then when the school bell rings, go home… tapi, i’m grateful as i have already reached 24. aku dah jumpe ‘kepuasan’ yg sebenar yg aku nak dlm ‘kerjaya’ & hidup ni. take care, mate!!.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s