7 comments on “The Affin Islamic Bowling Tournament @ The Mines!

  1. weh ahaha rindu nak tgk muka ang real life.. aku rasa kerja ang bestla. compare to mine yang dok dalam lab selalu. I’m stuck in the lab and lovin’ it. ahaha..malasnyer nak pi kenduri. aku takda mood. ahaha not because aku tak de lagi but aku pening ngan projek aku ahaha..ceh rintihan murahan lak kat sini. nantila ek aku jawap tag ang..:P aku rasa kenduri tu nanti mesti cikgu ong ada semua budak sekolah rendah ada…cikgu rosnawati pung hehehe

  2. Cikgu Ong? erm..more reason to avoid that! LOL! Ang tgk gambaq2x tu mmg la best tapi the nature of kerja aku sgt menyesakkan. Baru tadi kena ‘basuh’ dengan Deputy CEO pasai akaun-akaun companies yang bermasalah. Bukan salah kita sbb memang ekonomi la ni x financial tight. Bank nak safeguard diri so memang dok kejaq la customer. Ni semua loan growth (penggunaan pinjaman kewangan yg dah diberi) depa tambah target 40%!!!!! Dahlah target aku baru capai RM 8 million daripada RM 70 million yg depa bagi! Aku sesak!!! =(

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s