12 comments on “A Close-Knitted Iftar @ Presint 18, Putrajaya.

  1. Leftenan Muda = TQ for being a very good reader and beri maklum balas dalam blog ni. May God bless you =)

    ziggurats = Shite!!! LOL! I thought u never saw THAT! ahhaha..Ok, I admit I forgot the name and only recalled Abg Am’s when I saw ur facebook’s tag-on-the picture. Hhahaha! Darn Damn! =)

  2. Bestnyer tengok buah tembikai….yum..yumm….sejuk tekak bila menelannyer he3…Shahrill pun ada anak buah yg suka duk atas riba ekk…cute anak sedare tuh!

  3. Papa-Mea = hehhe..sabar ustaz. tembikai mmg sedap masa berbuka ni hehe. A’a, tapi anak sedara saya ni suka memerap sket. suka org dukung la, aperlah hehe. Tapi ikut mood dia la. kekadang nak la ngan saya kekadang tak gak hehe.

    Am = *LOL*! haha

  4. hmmm jadi ingat masa lalu, ketika ibunda ada, aku ikut bantu bunda meracik makanan untuk menu berbuka, dan ketika beduk bertalu semua saudara menyantap sajian ibunda. but now just memoriam. shahrill jangan sia-siakan momen bersama keluarga mu ya…. Selamat berbuka…semuanya.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s