16 comments on “Eid Mubaraq 2008 : Ensemble of 4 Generations @ Kampung Padang, Jitra, Kedah.

  1. hamboi2x… everybody there huh?cool! mcm happening.. tapi u cerita mcm u pening… hehehe… sabar with the brats… u were a brat before weren’nt u?Just kidding…enjoy your hols… seems like u are… cheers!

  2. Kitty Kat = hahhaa, the family gathering is OK. No, I was refering to ONE particular BRAT hahaa..he’s actually OK but keep badgering me. LOL. Neeway, it was a nice affair.=)

    Mariposa = Thanks Jan. LOL! ur blog is that? hit me back k coz im gonna link it here!

    Ms efbee= yeah gal u shud! LOL, Im dreading of back-to-work routine tis Monday! I’m never such a workaholic! *grin*

  3. muzem = tu la semua berkumpul Okla jugak..although there’s one particular brat bothers me. hehee, but he meant well of course la hehe. hang dapat kad tu?

    Leftenan Muda = haha.. bley nyanyi lagu “Si Baju Hijau” =)

  4. wow…ramainyer anak-beranak shahrill…jubah tu baju raya ker? mesti jadi imam masa solat raya hehe…tak takut runtuh tangga ramai2 bertenggek tuh hehe…tapi raya punya pasal!

  5. Papa-Mea = Ustaz, tu bukan siblings saya la..itu sepupu + anak2x deaorang + mak2x sedara + bapak2x sedara + Tok (grandma) + wan (grandpa) + keluarga saya sendiri hehe..tu tak semua berkumpultuh..baru dari 3 keturunan adik beradik mak saya hehe. Baju jubah tuh raya kedua. raya pertama baju hijau johor. Tapi ms saya pakai jubah g terawih mmg org nak suruh jd imam! selamat boleh mengelak. hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s