15 comments on “Motorcycle Matinee : Water Vs Oil.

  1. 20 mins huh? Biaq betui! Masa u called tuh Abg Zam dok makan nasik, Rifqi lak dok buat peranghai, tu yang terlambat kot. Tapi takkanlah sampai 20 mins! Apa pun, Abg Zam sempat gak menghabiskan nasik dlm pinggan, hehehe…LOL.

    BTW, 2nd pic u tu memang menampakkan muka orang yang dalam kesusahan. Hehe, good job wif the expression! At least it looks surreal than other pics in the previous posts. No offence, eh.

  2. weh, masa yang hang dok msg aku yg kata hang dok bawah jambatan tu masa ni ka??. LOL!!.
    Takpa, ni salah satu good experience ni.. pasni leh lah handle kalau jadi lagi kes macam ni.

  3. that was an interesting experience…nothing wrong writing about whatever u feel u want to let out.Blogging is something good other than some people who coup up their depression and frustration and the next thing u know… he’s dead coz he slit his wrist and nobody knew because he never let it out… LOL… a scary comparison… not a suggestion…anyways, me on the other hand got lost in N9 the day before on my way to attend Sab’s wedding and on Sunday almost got knocked by a stupid Land Rover driver at PJ while tailing Sayuti to get to our colleague’s place…damn!

    I’ve been waking up on the wrong side of the bed for the pass few days/weeks! tell me about it… today’s experience on the road wasn’t good either…

  4. mesti rasa bersalah sebab tak tunggu hujan reda hi3…anyhow, itu la dugaan kat tuan motor…Tuhan nak pilih masa tu nak uji kesejukan sket…ermm nampak macam baru lagi motor tu? lain la kalu motor papa-mea kat rumah ni, dah 2 bulan tidak di-start hehe…takpe tulis kisah sendiri, blog ni kan sendiri punyer, janji kite heppi nooo..

  5. TQ mate.. This is my last ‘drop-by’ before going-‘off’ for a-long-hibernation period. Due finals.. Huhu. Wish me luck, k! i’ll pray yours too.. to be part of THIS course. InsyaAllah. Take care!~.

  6. You should call it “The Motorcycle Diaries” hehe
    Glad that you’re doing ok though! So kesian…stuck in the hujan. Sorry haven’t stopped by your page this week. Been busy kat kerja!

  7. what is muzem up to lately? (malas nk p msg kt frenster dia dh alang2 aku dok kt blog hg nih…hahaha)…poyo la sapa yg mempersoalkan ‘kebebasan hg mencoret apa shaja dlm ur own blog’…hello! xtau definisi blog ka?

  8. Mariposa = Its ok gal hehe..ya sumtimes workloads drain us, aint it? cheers! hehe..anyway, Thanks!

    nzard = muzem’s doin KPLI la weh. erm, aku x nak comment pasai the latter question sbb blog ni kekadang di-scrutinize hehe..weh hang tgk dak trailer “Changeling’????? Aku x sabaq nak tgk!!!! Pi tgk NOW weh!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s