15 comments on “Rumah Terbuka (Part II) : The House Of The Joy Luck Club @ Penang.

  1. Best giler weekend hang… Dapat balik kg, jumpa parents, jumpa member2 lama, makan dan lepak sesama… Wahhh… best siot!!

    Weh, citer le kat aku pasal job offer tu…. Takkan ngan aku pun nak berahsia gak kot…

  2. wah, lelaki masak ker? hebat..hebat…mesti sodap, sebab lelaki gak yg makan hehe…macam YB ek, fly situ sini…nanti try b’fast kat KL, lunch kat Jakarta, tea kat Medan dan Dinner kat Bangkok…just suggestion hehe

  3. U look really cute when u smile… i wonder mcm mane agaknye kalau u marah, or maybe muka masam eh? hehe.. anw, dats a great wkends. and next wkends is tomorrow.. so enjoy enjoy…

    Ros – singapura.

  4. i thought of dropping by tregganu next year… perhaps u boleh la jadi my tour guide eh… hehe. or do u have any nice place to recommend? u can email me alright..

  5. Naz = yes..it was a blast one although kinda punctured hehe.

    Papa Mea = Amboi ustaz..perli nampak? hehehe. kalau ada yg nak sponsor saya terima je =p

    Leftenan Muda = weeh, bukan saya masak larh.Kengkawan saya masak. Masak? sorry larh~ ahhaha

    Ros = aww. that’s nice hehe thanks. Terrenganu? I never been there but I heard its nice place there!

  6. Thanks weh sebab sudi mai rumah flat buruk aku aritu.. many thanks!!.. semoga hang dapat pilih the right path-way for your next days ahead!~

  7. oh salah lah… u kan dari penang… ingat dari trengganu. aiyoo.. anw, ya tregganu is nice, lagi2 perhentian island tu… sungguk memukau! nak pegi next jan ni… ada kwn kawin…

  8. nzard = LOL..i keep my silence on that one…*pondering*..hehe..yg statement No.2 tu nanti aku bg tau tapi takleh reveal sini sbb banyak org bank yg bc blog ni. yg pasai “Changeling” aku mcm tak bets plak tapi dlm Wikipedia kata ms tayang kat cannes (or Palm d’Or kot) mcm best. arghhh!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s