12 comments on “The Verses of Love : Genuflect To Show Respect.

  1. Alamak u ni song kan.. my niece yang baru 2 yrs old know how to sing it (tapi mcm bunyi mumble la…), tapi kdg2 dia also do whatever motions Rossa did in the video klip… (ni semua gara2 nguk video klip kat youtube.com almost everyday!) … cute :p

  2. Aisha & Myzara = what is christian koptik? i dunno what are guys are saying???

    Ros = hehe tapi Rossa mcm tak wat apa2pun dlm video klip tu.. sy suke snipet filem tu je dlm video klip tu heheh

  3. Christian coptic–>A Copt literally: Egyptian Christian) is a native Egyptian Christian. Copts are not a cultural or ethnic minority but Egyptians whose ancestors embraced Christianity in the first century.[16] The word “Coptic” was originally used in Classical Arabic to refer to Egyptians in general (see etymology section), but it has undergone semantic shift over the centuries to mean more specifically Egyptian Christian after the bulk of the Egyptian population converted to Islam.[17] In modern usage, it is frequently applied to members of the Coptic Orthodox Church irrespective of ethnic origin. Thus Ethiopian and Eritrean Christians (and Nubians before their conversion to Islam) were traditionally referred to as Copts, though this has been falling out of use since their Tewahedo Churches were granted their own patriarchs.
    in another word, org Arab yg menganut Kristian la….

    muslim kawen dgn kristian koptik–> rasa2nya kt Indon mmg blaku je budaya kawen blainan agama nih.at least for secular Muslim….
    ayat2 cinta–>rugi je aku termiss ms tv tunjuk cite nih time raya. nampak cmbest!

  4. Nzard = oic..baru aku nak google pasak christian coptic ni. Thanks for the info gurl! Historically inviting ni. aku suka gak explore pasia history Middle East ni. By the way, aku pun x tgk ceta tuh. Bila tgk video klip yg ada snipet ngan bc wikipedia baru rs cam best hehe..takpala beli VCD la nanti negehege

  5. Weyh, kalau hang nak mai Penang in regards ro the R.A thing’, buzz la, k.. Pintu rumahku sentiasa terbukak.. Hehe. Doakan aku weh final exam esok.. Kecut perut weh..

    Take care & do enjoy your last momment @ Affin. Hope it flows well.

  6. oh ye lupa plak. hg x apply jd cikgu sandaran aka gstp ka? senang sket menimba pengalaman sblm jd cikgu official…..

  7. Muzem = sure, tQ. Good luck!~

    Nzard = sebenarnya ada seseorang suggest kat aku GSTP tu tapi aku kata maybe aku nak aim KPLI dulu. dia kata GSTP mmg akan diberi keutamaan dalam pengambilan ni. ntah la. Aku tawakal je la

  8. kristian ni = nasrani la…ahli kitab, bagi yg iktiraf ahli kitab masih wujud, maka perkahwinan dgn mereka masih wujud as di indonesia…malaysia tak iktiraf dah, sebab byk pindaan pd ajaran asal injil…w’al

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s