11 comments on “Let’s Visit Putrajaya ! (Part I) : Presint 18.

  1. mariposa = yeah Jan, i know!~ It’s the lake in front my sister’s aprtment!~ Kinda serene rite?

    pingu toha = hehehe..bezanya maria tunku sabri MAKAN je =p

    Aisha = yes I agree..

  2. Sesape yg tinggal/kerja kat Putrajaya mmg tau la sangat betapa cantiknya Putrajaya ni.. Aku suka jogging so kat Putrajaya ni ada banyak park yg cantik untuk berjoging… Taman Putra Perdana, Taman Botani, Taman Wetland, banyak lagi lar…. Tapi favourite park aku semestinya Taman Botani ngan taman yang depan PICC tu…. Nyaman sioott!!! Tapi Putrajaya sekarang ni dah semakin jam… Kat Parcel C,D,E mmg teruk giler… Orang park keta kat kiri dan kanan jalan. Jalan dua laluan dah jadi satu.. Kronik giler.. Kalau bulan puasa, Ya Allah… nak kluar dari Parcel E je pun dah setengah jam stuck dalam jam…

  3. Naz = yes I agree..hhehe lalu lintas kat Putrajaya is funny. Although selalu nampak lengang takleh amik endah tak endah sebab kereta smeua laju. aku selllalu gak tempted langgar lampu trafik heheh

  4. Aku mmg setuju sgt pasal trffc light tu.. Dulu masa aku dok kat Putra Damai, Presint 11.. jarak dari rumah aku ke office cuma 8km je tapi dalam jarak yg pendek 8km tu ada 5 traffic light…. so drive slowly in Putrajaya k! =)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s