18 comments on “Au Revoir a.k.a. Quantum of Solace (Part III) : The 15th Floor Affin Islamic Bank Berhad.

  1. wahhh ini dah macam blog Raja Petra ni. Saudara patut iklankan apa2x di sini..untung2x saudara boleh buat duit..wow! Hehehe

  2. Myazara = yerps hehe. saya hargai semuanya. TQ!

    Puteri Hang Li Po = hehe tell me abt it! But yeah, i’ve got nuthing to hide really. Tapi yalah, nice Rikishi BLOW eh?? hehee=)

    Dr Xmas Jnes = whoa??/ Isn’t this the name of Bond girl played by Denise Richards? I forgot which Bond film..hehe.I purposely put that coz I think the word “solace” reflects the entry.

  3. hahahahah..wah kira femes la blog shahrill ni yerk..yerlah dah org jambu mesti la dpt perhatian bila g mana2 kan? hehe..gurau ja ya muahahahaha

  4. Selamat pulang ke kampung…Penang lah bukan kedah tau! Nanti hang mai USM lehla aku bawa ang masuk lab aku..mesti ang muntah punya tgk lab..ahaha..anyway, all the best k! Moga ang dapat buat benda yg ang mmg impikan dari kecik (ye ke? bukan nak jadi dr ke? ahaha). Doakan aku weh…tension aku kat lab..kak ang kenai kut Supervisor aku. Doakan aku leh terbang…terbang jauh2…hehehe. Aku lah yang tak gheja lagi..dok perabih duit mak aku sambg study. Ahaha..blog aku akan update in decemberlah. aku sibuk ngan meeting ngan board avianflu,ngan supevisor aku, ngan mamat sebelah lab aku (ahaha angin gatai….tiup kat ang). Okla take care..lama gila tak jumpa ang. kirim salam kat kak ang weh. 🙂

  5. Goldilocks = wah..mcm2x nickname dtg my blog lately eh. Heheh..sure.

    Leftenan Muda = erk????

    BetterInTyme = Hurm..thanks for the drop by =)

    Marina = ahahhaa..memang lama!! Tu la Penang always aku punya kampung la.Kedah adopted state aku. Tapi 2-2 aku dah sayang hehee. Takpala..weh good luck ang punya presentation dgn avian flu (erk? virus burung ke ni? dalam virology dulu aku ada blajaq the viruses yg caued the..NH5 ke aper ntah..uihs..sempat ang flirt lagik tuh hahaa..ok2x take care my fren! gila lama tak jumpak. nanti aku pi sana aku buzz angpa dua-dua ekoq! =)

    Aisha = ya Alhamdulillah. TQ my dear friend.

  6. asyik citer makan-makan jer…best gak ekk nak berhenti, dpt makan selalu! so, ke mana melangkah selepas ni shahrill? u.s.m.? or just u.s. (jumpa obama) hehe…

  7. asyik citer makan-makan jer…best gak ekk nak berhenti, dpt makan selalu! so, ke mana melangkah selepas ni shahrill? u.s.m.? or just u.s. (jumpa obama) hehe…

  8. Papa-Mea = hehe..yola Ustaz..dah org Bank mmg suke makan2x..makan as their solace..hehe..erm, destinasi setersunya tidak diputuskan lagi sbb kata ati ingin menikmati waktu terluang ni dulu..hehee…

    Saipul = a’a..anak manja =) ceih~!

  9. dasat gile keja bank nih….takat pegawai besa(i didn’t mean to ‘memperkecilkan’ur job or what ye) je resign pn, mcm2 majlis mkn2 dibuat. jeles i….kalo CEO yg resign tah cmne…!

  10. saya sokong nzard. Tapi mungkin mereka semua sayangkan saudara shahrill ni kot. Asik makan mesti kenyang ni=)

  11. orang kata biar di mana kita dilemparkan, permata di limbahan pasti bersinar walaupun dikelilingi kotoran.

    “biar miskin kelana asalkan pandai mengambil hati”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s