16 comments on “KPLI : A Sillhouette To The World Of Educating Youngsters & The Friendly Moon.

  1. Naz = Thanks Naz. Honestly, I was a little bit when I first realized the reality of this career. The ‘incident’ I told you tu maybe WAS NOT the emotional turbulence cause malam tu; more like an added salt to the wound caused by the ketensionan menghadapi jadual ketat dan fizikal subjects untuk tempoh setahun ni. Apa-apapun TQ. Tapi apa itu “MANTOP”??? 😛

  2. Lagu “Bulan Yang Mesra” merupakan lagu gubahan Khairil Johari Johar dan liriknya oleh Zubir Ali.

    Ada bulan di matamu
    Sinarnya pancaran cahaya
    Memanah cinta ke jiwa
    Nur makrifat yang menyala

    Ada mesra di wajahmu
    Senyum malaikat sang kekasih
    Mengusap syahdu wajahku
    Wajah seorang musafir

    Chorus :
    Bulan yang mesra
    Mengintai dari jendela
    Aku terkaku melangkah
    Siapa sebenar di dalam rumah

    Bulan yang mesra
    Menyapa aku dengan indah
    Terbisu aku dari kalimah
    Membuat hatiku resah
    Sirna dalam cerah

  3. Selamat jadi pelajar KPLI, banyak lagi ilmu yang perlu ditimba just in ASK, Attitude, Skill n Knowledge, you can get it everywhere just use your matahati…

  4. at last, u r a student again…hehehe…maka, anda nk ajar Pendidikan Jasmani jugak ke nnt?wah3…slamat bsukan..lol…

  5. Apit = Hhehe..aku suke lagu Siti tu. Dalam album tradisional baru. Lirik tu menggamit hati..Ingatkan seseorang…hahaa..gurau je la..

    Mogaba = Insya Allah Cikgu Besaq 😛

    evenstar = sure…

  6. I was wondering whether you got in (KPLI) or not, remembering the certificate incident involving fique… well i guess this entry answers all.

    so, good luck and all the best.

    hoping educating will become your passion. take care.

  7. K-lynn = yes thank God for everything went smoothly. I guess minor glitches over her and there simply serves as added flavor to the beyond-say experience, ain’t it? Insya Allah, I’d also hope this would be my passion and so far, each class really enthral me. 😛

  8. naz ni mmg suka tiru aku la! mantop tuh mantap la tp ikut sebutan ustaz zamri yg akademi al-quran/ host rancangan apa tah kt tv9…..hihihi….
    anyway, looking at my mum as an example of a teacher, mmg d cikgu nih x semudah yg disangka especially zaman skrg students dh mcm2 fe’el, tak termasuk lg mak bapak. tp bkn sume student cmtu n ada yg btul2 nk belajar. so, jgn hampakan harapan student yg btul2 dahagakan ilmu. bila dh tgk depa bjaya, tula kepuasan sebenarnya menjadi pendidik anak bangsa nih. sapalay doktor, lawyer, siti nurhaliza, Tun Mahathir, Syeikh Muzaffar tanpa sorg cikgu cabuk cm hg nih…LOL!

  9. dreamy = hahaha..lol, indeed. I guess so far, the path leading to this career is a remedy in comparison to the experience i had when i was to begin my banker days. It’s not easy to train and to mendidik all the students nowadays but I’m up to the challenge and Insya Allah 😀

    hnir = TQ.. Rill appreciates that..

    Mariposa = whoa? Professor is too far-fetched Jan. I guess the title “Cikgu” is enuff for me. LOL 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s