15 comments on “Provincial Jitra : The Confluence of Education and Tradition.

  1. ermm…saya pun feel mcm tu, or ada room-mate ambil j-qaf hehe…anyway shahrill, selamat melalui all those stretching what so ever tu hehe…nanti jadi cikgu, jgn kasi budak jer kat padang, cikgunye pi sembang kat kantin…mesti sama naik, mandi panas!

  2. fuyyooo jd cg PJK! Kalau mcm ni kena pumping stail askar la wei !
    Baru ilang jamboo tuh kahakahakahah

  3. rill, i wonder if you could teach me how to use ; ? I can lot’s of it in ur article.

    * used to sweat everyday

  4. amboi..sapa cikgu Bahasa Arab tu Cikgu Shahrill?😛
    Anyway mmg sedap gak lagu tema Anna n the King ni..nanti la Puteri nak bli VCD cegheta ni..tak sempat nk tengok..mcm best lak tgk video klip you tube yg cikgu letak tu..lirik mmg menyentuh kalbu.. cinta tak kesampaian…tringat Puteri kat kekasih lama…hehee layanzzzZZ

  5. oh lovely entry! WOw it’s like going back to school when you talk abt PJK!! i’m glad you’re enjoying your fitness sessions.. lepas ni nanti buff la =)
    Happy HOlidays!

  6. lama x usha blog ni…anyway, i like the part on ‘anna & the king’.well, i dun have the chance to watch the movie.but i got a chance to watch the play ‘anna & the king’ done by UiTM TESL students.its a musical play.nice story.such a good theme song. i must see the movie after diz…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s