40 comments on “Joie De Vivre. School-Based Experience @ SK Tunjang, Jitra.

  1. Geez Bro, you look cute there!!! Looks like pengawas instead of teacher hehehe:D Just kidding ya! gagagaga..by the way, glad to know you are enjoying your new profession.

  2. Hey shahrill. It’s Nerina from Indonesia!!! Been busy with work..I’m soo happy to know you are enjoying your new work..still remember how you cope with your banking days last tyme (via your entries of course)..

    Harapnya sukses selalu!!!!!

  3. Mariposa = Muchas gracias mi amiga!!!!!😛

    Lentera Timur = TQ..saya hargai🙂

    Puteri Hang Li PO = LOL! One of my frined Marina did said the same thing, u know! *rofl*

    Papa-Mea = hehe amboi Ustaz! Mana ada potongan rambut jambu. Tu saya repair ja.tapi side burn tu saya potong bg setara dengan telinga; mcm budak2x sekolah sket.🙂

    Nerina = TQ gurl! appreciate that🙂 huuhuh..yeah I know..time flies! I did read my entries on July 2008 and I read on how I have to cope with the suffocating routine of banking days those days. Phew~! Nice to have blog to reminisce back, ain’t it?

    Myazara = amboi..heheh TQ

  4. “I guess there’s more to live than simply cooped in the cocoon of old wound.” – you have the gift in expressing words bro. I enjoy your blog immensely as well 😀

  5. lol @ cikgu ni branak kt US ke???
    tula, msk skolah kpg xyah la cakap upper-state english plak, tak seswai.
    a lot of my frenz from Saina come from this kind of background and there even one of my fren from SK Tunjang tula.
    it’s great to read about ur experience as a teacher and i hope you’ll be a great one! aku rasa hg better jd cikgu bi and sci je sbb ur grasp of english and microbiology background would be a huge advantage to Msian education!!! bak kata ain, ajah ajah pulun!!!!

  6. Jennifer Aniston will be at the Oscars!

    I can exclusively reveal that Ms. Aniston will present an award on Sunday night with funnyman Jack Black.

    Whether she and boyfriend John Mayer walk the red carpet together remains a mystery.

    Mayer told Popsugar earlier this week that he planned to attend the awards, which take place at the Kodak Theater in Hollywood. “It’s my first Oscars,” the singer said. “And it’s my first being an Oscar boyfriend.”

    The big night could also mean the first run-in Aniston has ever had with Brad Pitt and Angelina Jolie, both of whom are nominees.

    Aniston’s rep did not immediately comment.

    p/s:any of ur fren sent to SK Tmn Uda, Alor Setar???

  7. Nostradamus Hensem = TQ🙂 I’m glad you enjoy it.

    nzard = yeah, I think I’ve to learn how to tone down a lil’ bit add the localized accent to it.😀

    gossip gurl = I ddidn’t manage to see Aniston anywhere on red carpet! Angie did arrived but she was so busy entertaining the fans and brushing shoulders with her papa figure, Clint Eastwood that Ryan Seacrest barely have any chance to interview her!!

    Apit = LOL😛

  8. Lutfi Amri = Yea betul tu..pertama kali aku tgk realiti ni (which is like seminggu lalu), aku terkejut.. Bagus juga pengalaman ni menyedarkan aku; membuka mata aku mcm mana rasanya belajar di kampung. Tapi Sk Tunjang ni kira luar bandar..prasarana OK, ICT semua ada lengkap, bilik akses internet utk guru semua ada.. cuma keluarga pelajar je mostly from meager surroundings.

    Naz = yeah sure. It’s an eye-opener and I hope to share it with everyone here!

  9. yo bro.. ko kpli ke pismp? dari ipda ke? hahaha.. aku baru je masuk buat SBE gak kt SK Tunjang ni.. tp minggu ni dah abis.. yippa.. aku masuk 2hb.3 ari tu.. En. yusoff la jadi pengantara nyer.. mmg best la dia.. sporting lisbon la.. ko major Math ke?

  10. aku KPLI gak tp amik MATH.. ari ni last day.. tp sini agak boring gak la.. x smua cikgu2 familiar.. lepak dlm bilik ppsmi je..dah tu kena kelas relief plak..tp ok la at least dpt gak peluang masuk kelas ngajo ape2 yg patut.. nnti praktikum xdela gelabah sgt… hahaha..

  11. kami putera serta puteri sekolah kebangsaan tunjang
    kami berikrar serta berjanji (………… lupe lak )
    pada guru dan ibu bapa
    kami akan taat setia
    berpandukan rukun negara
    menuju cita yang mulia

  12. hi…mr sharil…
    pada tahun 1985, i masuk thn satu kat situ…and now 2010..baru join fb..carik skt..jumpa la plak..miss my school so much..
    for ur info…,bagi kelas 6 hijau 1990..most of us now..mmg penggerak kemajuan negara..hanya beberapa org jadik surirumah..yg lain..kolar putih punya group….thanks ajarlah anak2 tunjang baik2..
    fb:masni zamani

  13. ameem : icic🙂

    kak mas : hellow there…I am sorry. I don’t teach in SK Tunjang. I was stationed there for 2 weeks last year to do ‘Introductory Week To The School Life” or affectionately known as ROS or school based experience. I then did my practical in SK Sultanah Asma. I think Tunjang pupils are alright except that the English grasp is quite brittle since it is considerably semi-rural area. Nonetheless, the the PK there was a nice man🙂

  14. sebab cikgu mengajar dekat kampung saya….kebetulan sekolah tunjang itu sekolah saya waktu darjah 6 pada tahun 2004….tapi saya rasa cikgu takda mengajar lagi tahun tukan terlalu awal untuk tahun tu

  15. Faizzuddin : ohh..saya tak mengajar di SK Tunjang. Saya pegi sana 2 minggu sahaja tahun 2009 untuk pengenalan kepada dunia pengajaran masa kursus KPLI. Saya bertugas di Selangor sekarang🙂

  16. Salam…Cikgu bertugas di Selangor…di sekolah mana? sebab saya belajar lagi di Selangor sebagai siswazah di Kolej Perubatan(Masterskill) di Cheras,Selangor

  17. Salam…habis tu cikgu kenapa cikgu tak teruskan dalam bidang Mikrobiologi?…dan cikgu asal orang mana….. Kedah ka?

  18. Saya kurang berminat untuk bekerja dalam bidang sains atau lab..tapi dah diberi kursus ni…saya apply Mass Comm tak dapat.Mungkin sebab dulu saya matrikulasi Sains. Tetapi pekerjaan pertama saya ialah pegawai bank; buat loan lending corporate/contract financing di AFFIN Bank…. Asal Penang.

  19. Taman Suria …..ok la sebab berapa kilometer je daripada kampung saya di Tunjang tu…cikgu ajar subjek apa kat SK Serendah tu…

  20. Salam cikgu saya ingin mengucapkan selamat hari guru yang akan datang pada esok hari..saya nk mengucap awal sbb nak jadi org pertama..lg pun saya online kt luar,,,Guru umpama lilin membakar demi memberi ilmu kepada anak didiknya

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s