22 comments on “The Modelling Moment.

      • aku mengintai2 juga wordpress ni.. tapi rasanya kalau nak edit html dia (template) tak bleh kan? best la sebab komen dia bleh buat mcm ni. blogspot. uihh,. selari ja.

        tak marah aih.. sebab kalau marah tu kan sayang. l’m straight bro.. LOL!!

  1. hm… which reminds me someone has a portfolio now… haha… dah agak dah akan ke jln tu juga… cita2 lama kini jadi realiti… (not u ah… u know lah who)…

    • erk?????u mean seriously? Shitty-biatch-wanna be. anyway, You-Know-Who did bragged to me that You-Know-Who had a e-portfolio exhibiting his modelling stature and all! Are u telling me someone book You-Know-Who for modelling gig???? Don’t kidding me!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s