11 comments on “My Bee Movie. Double Consonants Via Tongue-Twister!

  1. Rill rehatlah dulu ..bawakkan banyak berehat. Tapi mcm mana bleh kene sengat lebah ni? Lebah ke tebuan?

  2. Tahniah shahrill dgn laporan memberangsangkan drp penilai tuh, pasal lebah tu…kejap jer, pastu okei la…kadangkala perlu sakit untuk rasa sedap hidup ini bila tak sakit, iye ker? iyerrr….sengoti kate ore kelate..

  3. Huhuhuh..cian die kene sengat bee ye..takpe..tue mesti bee tu suka you sebab comel sangat die pun dtg bagi love bite! wakakakakaka…

  4. referring to the first part of ur writing: at least uve experienced it and live to tell it

    referring to the second part of your writing: good for u and well done dear!! kerja kena ikhlas dan niat kena betul. ure on the right path.

  5. Kak Scha lama dah tak komen sori ye…gembira dengar Shahrill enjoy keje skarang. kalau dulu baca blog masa keje bank asyik murung dan sedih je..kepp it up, bro! 😛

  6. Hhahaha..selamat lebah tu tak cium kat pipi atau dahi..kalau tak benjol la kepala Rill kkikikih… 😛

  7. *thought, *After paying, *became fatigued and dismayed

    and Tetanus is actually the name of an infection. You probably meant ‘anti-Tetanus’ injection.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s