20 comments on “Depression, Disturbia.

  1. please tell me the bottle of pills and d blood spilling picture are just illustrations, n they are not real.

    chin up!!~ rainbow always hide behind a cloud…

  2. Endure your emotions. When you’ve felt your real feelings and accepted it, only then you can move on to the next step in your life. Once you’ve overcome it, do not go back to that dark place but strive forward! This part of your life will indeed help you in your future trials and tribulations!

    I’m very proud of you that you are so honest with yourself. πŸ™‚ you’ll do good amigo!~ take care

  3. Dalam kehidupan ni biasalah ada psang dan surut. Tak semestinya apa yg diimpikan kita boleh capai sekelip mata. Begitu juga dgn harapan. Tak semua dapat kita genggam.

    Berusaha lagi jgn patah semangat! Smile la chumil πŸ™‚

  4. Menjadi pelajar praktikal cemerlang bukan bermakna awak tidak bagus. Tapi mungkin ada penilaian-penilaian dari segi teori yang dirasakan tidak memenuhi kelayakan untuk di-RENTAS. Pun begitu jangan risau; cemerlang di institut tak bermakna cemerlang dalam karier sebagai guru. Saya lihat awak banyak potensi menjadi guru cemerlang. Jangan patah semangat Shahrill!

  5. well, I’ve smsed u regarding this matter… the wound shall heal and I’m sure you’ll take note of this experience and move on. Don’t worry Shahrill, I know you’re the best. You know I know we’ve had similar experience and our taking is just about the same. don’t worry, you are not alone.take care!

  6. Leftenan Muda : *sigh* I know that…but I am just being my own enemy..TQ though..

    Selita : Sire thanks πŸ™‚

    Guru Cemerlang : Ya itu benar tetapi kadangkala terasa cemburu melihat kawan-kawan opsyen lain yang bangga diri mereka di-RENTAS. saya tahu pensyarah yg berbeza melihat perspektif berlainan. Ada yang melihat cara komunikasi dgn pelajar sahaja, ada yang melihat sudut sukatan pelajaran yang disampaikan sahaja, ada yang melihat dari penguasaan kemahiran saintifik sahaja dan ada juga yang melihat dari segi sahsiah sahaja. Cuma terasa bengang dan kecewa tidak dapat mencapai apa yang dihajati. Mungkin semangat di-reserve untuk permulaan posting nanti….

    Kitty Kat : yes chica! TQ for ALL YOUR strong encouraging words! Really appreciate that!

    Farzana : OK, Sir dah link kat blog Sir.

    Naz : Yeah..TQ mate.

  7. sy ske entry ni..
    sbb entry bahse inggeris seblum2 ni..
    adui.. susahnye sy mau paham..
    baca dua tiga kali pon..
    masih jek xfaham..
    sengalkan.. hehehe.
    otak da tepu..

  8. Seorang guru akan tetapi cemerlang di hati para pelajarnya. Percayalah. Merekalah penentu samada seorang guru itu cemerlang. Jgnlah risau sgt pasal anugerah tu. Yang penting you dah buat yg terbaik kan?

    ~Anyway, the picture looks JAMBU GILA. Sure byk peminat kat sekolah ni hehe..

    hik2x

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s