13 comments on “Everything I Am Is Borrowed Heaven : My Verses Of Love Unveiled.

  1. Rill, thanks a lot sebab hang banyak concerned tentang aku.. Syukur aku ada kawan macam hang. Maaf banyak-banyak kat hang atas apa yang terjadi antara kita selama ni. Terima kasih. Terharu aku bila abang aku bagitau hang ada buat entry khas kat blog hang pasal pemergian arwah bonda aku yang tercinta tu. Tq, terharu sangat-sangat ada orang masih ambil berat dan ambil peduli di kala family aku tengah down.. At least your entry helps to heal the sadness.. Walaupun kecil, ia amat bermakna buat kami sekeluarga. Tq. InsyaAllah nanti bukak cuti sekolah aku cari hang kat Putrajaya. Kita duduk sembang-sembang. Take care. Sampaikan salam aku buat mak hang.

  2. Burberry : thanks!🙂

    shantaram : yeps…

    Muzem : it’s OK…that’s what friends are for. I’ve told you, I appreciate people who appreciate me and I value friendships so much🙂 Aku pun mintak maaf atas kesalahan aku. Thanks🙂

    Fata : thanks..that’s really nice of u🙂

  3. I quote you,”But, I am a person who don’t write bad things about others;…”. Now, erm, the part yg marah2 tu maki lah tu… ekekke… just kidding. Anyways, that is life. our human weakness makes us curse and loath. We need to find the strength to overcome it and reflect on ourselves. hope all is well!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s