7 comments on “One Night Only! (Impulsive, Instinctive & Spontaneous) : Muzem’s Wedding @ Bota Kiri, Perak & Peninsular Malaysia Back-And-Fro!

  1. Nonokkkkkkkkkkkkk!!! Best sangat kannnn gaytoh. Masalahnya ala2 sampai sekarang MAK tak dapat lagi kad jemputan kawen mimi arisa tew. Motif sangat khenn..Harus mak speku ala2 mimi sebenarnya TAKNAK jemput mak sebab takut mak MEMONDAN depan family sheols katanya. Mak sentap sangat nokkkkkkkk…oopsss! Ala2 mimi cakap dah pos b4 dia kawen hari tew, perlu kew tak sampai lagi. Koser sangat. Tapi mimi ada datang rumah mek bulan 12 hari tew ala2 invite. Tak tau la ikhlas ke tak..ooops lagi! Biasala pondan kan..mencik sangat tawww…dah sah2 la mak tak tau map ke rumah sheols. And paling obvious mimi macam lite2 jer entertain mek masa hari tu, ala2 melarikan diri leyyy kekdahnyew. Motifff? Tapi mak senyap sajork sebab mak kan berjiwa sensitif..oopssssss! Tapi takdela sampai lari ke toilet nangis2 macam lepas kena marah dengan bos AffinBank..*LARIKKKKKK! Nan hado lahhh…lepas ni mak TAKNAK lagi pegi kenduri kawen fefonens yang kaverina…mencikkkkkkkkkk…KAU BRANI APPROVE KOMEN MEK NI? lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii…sudehhh mek nak pegi shopping kat tesco sg2 NOW!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s